Söderlinds Vedspisar AB

Stockholms län

Information

556518-1046 är organisationsnummer för företaget Söderlinds Vedspisar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderlinds Vedspisar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Söderlinds Vedspisar AB finns i.

Söderlinds Vedspisar AB har varit registrerat sedan 1995-09-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderlinds Vedspisar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Söderlinds Vedspisar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Söderlinds Vedspisar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Söderlinds Vedspisar AB så kan ni göra det på telefon genom 0176-14200 eller genom brev på följande adress:
Hantverkareg. 3, 761 30, Norrtälje

Bolaget skall bedriva försäljning installations- och konsultuppdrag inom spisvärmebranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderlinds Vedspisar AB och det är Söderlind, Mikael Helmer William som är född 1961 och har titeln VD, Söderlind, Mikael Helmer William som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Enggrön, Endel Sanfrid som är född 1934 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor,