Åsby Häst och Lantbruk AB

Stockholms län

Information

Åsby Häst och Lantbruk AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Åsby Häst och Lantbruk AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åsby Häst och Lantbruk AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Åsby Häst och Lantbruk AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Åsby Häst och Lantbruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsby Gård 10505, 761 72, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-227399.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Åsby Häst och Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat.

Åsby Häst och Lantbruk AB har idag 556513-3104 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Cadstedt, Jan Leonard -Samuelsson Cadstedt, Birgitta Maria är den som för stunden ansvarar för Åsby Häst och Lantbruk AB

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet, inkluderande handel med, uppfödning och utbildning av hästar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Åsby Häst och Lantbruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cadstedt, Jan Leonard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson Cadstedt, Birgitta Maria som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, af Ugglas, Hans Gustaf Johan Samuel som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ewa Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, .