Furna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Furna Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Furna Aktiebolag finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Furna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Furna Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Furna Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Furna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 28, 761 43, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Furna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Furna Aktiebolag har idag 556499-3177 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Furna Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom ekonomi och ledningsfrågor. Bolaget skall även handla med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

I Furna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Goncalves, Antonio Barroso som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Karl Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .