Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva plåtslageri inom byggnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1994-11-22 så skapades Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556497-7170 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-17955 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plåt o byggmontage i Roslagen Aktiebolag är Anjou, Sune Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Stig Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Borgersen, Lars Håkon som är född 1947 och har titeln Revisor, .