Karlsviken Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Karlsviken Fastigheter AB är ett bolag som finns i Norrtälje. I Karlsviken Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Gertrude Elvira som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lindström, Ulf som är född 1943 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlsviken Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karlsviken Fastigheter AB på telefon 0176-77400.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, byggnationer och byggrelaterade entreprenader och transporter samt handel med fastigheter och bostadsrätter och entreprenadmaskiner.

Idag är Karlsviken Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Karlsviken Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Karlsviken Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-09 och Karlsviken Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlsviken Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Karlsviken Fastigheter AB har 556494-9583 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.