M J Contractor AB

Stockholms län

Information

M J Contractor AB är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som M J Contractor AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M J Contractor AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

M J Contractor AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-09-01. Men sedan 1994-01-01 så har M J Contractor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skopgränd 2, 194 51, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M J Contractor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51291999.

Norrtälje arbetar för att företag som M J Contractor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M J Contractor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra markarbeten med maskin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M J Contractor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M J Contractor AB och det är följande personer, Johansson, Sam Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Plahn Johansson, Mona Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M J Contractor AB är 556492-6904.