Aktiebolaget Broby Mark och Maskin

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Broby Mark och Maskin är ett företag som finns i Norrtälje. I Aktiebolaget Broby Mark och Maskin finns det lite olika personer som är förknippade och det är Breidenskog, Anna Hjalmi Anneborg som är född 1952 och har titeln VD, Breidenskog, Anna Hjalmi Anneborg som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Sven Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin Breidenskog, Anders Mattias som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Broby Mark och Maskin så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Broby Mark och Maskin på telefon 0175-68100.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva schakt- och gräventreprenad samt transportverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Broby Mark och Maskin av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Broby Mark och Maskin är ett av många företag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Broby Mark och Maskin innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Broby Mark och Maskin är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Broby Mark och Maskin så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Aktiebolaget Broby Mark och Maskin har 556479-8162 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.