Nordic Telecom Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nordic Telecom Consulting Aktiebolag är ett företag som finns i Norrtälje. I Nordic Telecom Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Johan Gustaf som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Fritz Gustaf som är född 1932 och har titeln Suppleant, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordic Telecom Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordic Telecom Consulting Aktiebolag på telefon 0175-61020.

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva rörelse genom installation, service och underhåll av tele- och datakommunikationsnät samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordic Telecom Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nordic Telecom Consulting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordic Telecom Consulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nordic Telecom Consulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordic Telecom Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Fritz Gustaf -Jonsson, Johan Gustaf

Nordic Telecom Consulting Aktiebolag har 556477-5129 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.