Svanberga Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svanberga Byggnads Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Svanberga Byggnads Aktiebolag finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svanberga Byggnads Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Svanberga Byggnads Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Svanberga Byggnads Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svanberga Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svanberga 4253, 761 73, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5706852.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svanberga Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svanberga Byggnads Aktiebolag har idag 556470-8930 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svanberga Byggnads Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Svanberga Byggnads Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Signe Irene Marianne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Nils Benny Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jansson, Ingemar Nils-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, .