Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-03-10 så har Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tibeliusg. 2, 761 50, Norrtälje. Vi ni istället prata med Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag så kan ni göra det på 0176-19199.

Bolaget skall driva reklambyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt idka handel med värdepapper och fast egendom och lös egendom, företrädesvis textilvaror och konst. Bolaget skall även bedriva uthyrning av lokaler. Bolaget ska också importera konsumtionsvaror, företrädesvis textilvaror.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Engfeldt, Olof Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engfeldt, Eric Torsten som är född 1953 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Engfeldt Reklambyrå Aktiebolag har 556444-2324 som sitt organisationsnummer.