RJM Transporter Aktiebolag

Stockholms län

Information

556436-0260 är organisationsnummer för bolaget RJM Transporter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RJM Transporter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som RJM Transporter Aktiebolag finns i.

RJM Transporter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RJM Transporter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

RJM Transporter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RJM Transporter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med RJM Transporter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0175-72690 eller genom brev på följande adress:
Granlunds Gård, 762 91, Rimbo

Bolaget skall bedriva jord-, sand-, kross- och grustransporter, bil- och biltillbehörförsäljning, entreprenadrörelse i form av renhållning och markarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RJM Transporter Aktiebolag och det är Holmgren, Nils Johan Edvard som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulrika Margareta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Håkan Johan Emanuel som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,