Florabackens Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Florabackens Rör Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Florabackens Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Florabackens Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Florabackens Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Florabackens Rör Aktiebolag ska trivas.

Florabackens Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installation och handel med VVS-varor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Florabackens Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Florabackens Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Florabackens Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8107221.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Florabackens Rör Aktiebolag är Pennström, Tom Ivar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hektor, Claes Georg som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Alge Pennström, Kim Irma Linnéa som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hektor, Rune Joakim som är född 1967 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantHammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Florabackens Rör Aktiebolag har 556434-2284 som sitt organisationsnummer.