Advokataktiebolaget Gärdlund

Stockholms län

Information

556430-6859 är organisationsnummer för verksamheten Advokataktiebolaget Gärdlund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokataktiebolaget Gärdlund är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Advokataktiebolaget Gärdlund finns i.

Advokataktiebolaget Gärdlund har varit registrerat sedan 1991-09-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokataktiebolaget Gärdlund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Advokataktiebolaget Gärdlund är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokataktiebolaget Gärdlund är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokataktiebolaget Gärdlund så kan ni göra det på telefon genom 0176-223646 eller genom brev på följande adress:
Villag. 15 B, 761 40, Norrtälje

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokataktiebolaget Gärdlund och det är Gärdlund, Lars Birger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pargéus, Bo Karl-Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor,