Norrtälje Buss AB

Stockholms län

Information

Norrtälje Buss AB är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Norrtälje Buss AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammar, Erik Peter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Dennis Erik Johan som är född 1979 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norrtälje Buss AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Norrtälje Buss AB på telefon 0175-71102.

Bolaget skall bedriva försäljning av trädgårdsprodukter, konsultverksamhet inom trädgårdsområdet samt taxi, persontransporter, färdtjänst och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrtälje Buss AB av bolagstypen Aktiebolag.

Norrtälje Buss AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Norrtälje Buss AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Norrtälje Buss AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrtälje Buss AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norrtälje Buss AB har 556428-3991 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.