Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggnad och samfärdsel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1990-12-12 så skapades Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556408-7426 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5559158 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Göran Carlström Maskinentreprenad Aktiebolag är Carlström, Camilla Christine som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlström, Annelie Elisabeth G som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlström, Anette Christine som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Leijon, Lars Magnus som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .