Andermyr Konsult AB

Stockholms län

Information

Andermyr Konsult AB är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Andermyr Konsult AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Andermyr Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Andermyr Konsult AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-09-24. Men sedan 1990-01-01 så har Andermyr Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vallbyhem, 231 97, Klagstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andermyr Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-27407.

Norrtälje arbetar för att företag som Andermyr Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andermyr Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet skall omfatta tjänster som verksamhetskonsult samt därmed förenlig verksamhet, utbildnings-, tävlings- och försäljningsstall samt avselsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Verksamhetens huvudinriktning skall vara utbildning och försäljning av egen uppfödning och inköpta hästar samt utbildning av ryttare.

Firmatecknare för Andermyr Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andermyr, Hans Olov -Andermyr, Ingrid Kristina Marianne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andermyr Konsult AB och det är följande personer, Andermyr, Hans Olov som är född 1948 och har titeln VD, Andermyr, Hans Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andermyr, Ingrid Kristina Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Andermyr Konsult AB är 556406-1793.