Minex Finance & Consulting AB

Stockholms län

Information

Minex Finance & Consulting AB är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Minex Finance & Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Junhager, Ola Van som är född 1967 och har titeln VD, Junhager, Ola Van som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Junhager, Victoria Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Minex Finance & Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Minex Finance & Consulting AB på telefon 0175-71901.

Bolaget skall bedriva ekonomiska, finansiella och företagskonsultationer, redovisningsverksamhet, skatterådgivning, fakturabelåning, förvaltning av värdepapper, import och export, försäljning och service av datortillbehör, nätverksinstallationer samt därmed förenlig verksamheter.

Idag är Minex Finance & Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Minex Finance & Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Minex Finance & Consulting AB innehar ej F-skattsedel och Minex Finance & Consulting AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Minex Finance & Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Minex Finance & Consulting AB har 556404-2447 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.