SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag

Stockholms län

Information

SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Anderssvedja 13, 761 75, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-235329.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag har idag 556399-3285 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag

Bolaget skall bedriva taxirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I SVEN DAHLQVIST TAXI Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlqvist, Sven-Åke Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Unosson, Anna-Lena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .