Österlinds Trafik & Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Österlinds Trafik & Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norrtälje här finns det många olika Aktiebolag. Österlinds Trafik & Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Norrtälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Österlinds Trafik & Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556398-3492.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0176-227294 alternativt besöka eller skicka post till Österlinds Trafik & Service Aktiebolag på följande adress Kragsta Torp 10292, 761 72, Norrtälje.

Österlinds Trafik & Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Österlinds Trafik & Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Österlind, Bo Kenneth som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva persontransporter, bilhandel och biluthyrning, bilvård, textilinredning, sömnad samt därmed förenlig verksamhet.