Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norrtälje här finns det många olika Aktiebolag. Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Norrtälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556397-8682.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 010-2892219 alternativt besöka eller skicka post till Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag på följande adress Lugnet 1633, 762 91, Rimbo.

Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ulf Pettersson Åkeri i Rimbo Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Sven-Johan Börje som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, byggnadsentreprenader och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.