HEDFAB Maskin & Transport AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och HEDFAB Maskin & Transport AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och HEDFAB Maskin & Transport AB är ett av dem. Statusen för HEDFAB Maskin & Transport AB är att Bolaget är aktivt.

HEDFAB Maskin & Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som HEDFAB Maskin & Transport AB ska trivas.

HEDFAB Maskin & Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva maskinentreprenad och åkerirörelse. Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HEDFAB Maskin & Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är HEDFAB Maskin & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med HEDFAB Maskin & Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8962092.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hedman, Kjell Ronny.

De som är på något sätt har med HEDFAB Maskin & Transport AB är Hedman, Björn Olof Nicklas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Kjell Ronny som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nordström, Lennart Gustav som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

HEDFAB Maskin & Transport AB har 556396-0599 som sitt organisationsnummer.