Peves Aktiebolag (Inspiration)

Stockholms län

Information

Peves Aktiebolag (Inspiration) är ett bolag som finns i Norrtälje. I Peves Aktiebolag (Inspiration) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Bo Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inger Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Peves Aktiebolag (Inspiration) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Peves Aktiebolag (Inspiration) på telefon 0176-10068.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning av glas och porslin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Peves Aktiebolag (Inspiration) av bolagstypen Aktiebolag.

Peves Aktiebolag (Inspiration) är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Peves Aktiebolag (Inspiration) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Peves Aktiebolag (Inspiration) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Peves Aktiebolag (Inspiration) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Peves Aktiebolag (Inspiration) har 556394-4692 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.