ETABLERA SVERIGE AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och ETABLERA SVERIGE AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ETABLERA SVERIGE AB är ett av dem. Statusen för ETABLERA SVERIGE AB är att Bolaget är aktivt.

ETABLERA SVERIGE AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som ETABLERA SVERIGE AB ska trivas.

ETABLERA SVERIGE AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konstruktionsverksamhet på det värmetekniska området och exploatera uppfinningar, idka uthyrningsverksamhet av personalvagnar, byggmaskiner, fordon och verktyg, driva gasdepå, hyra ut arbetskraft till verkstadsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ETABLERA SVERIGE AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är ETABLERA SVERIGE AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med ETABLERA SVERIGE AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51010090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ETABLERA SVERIGE AB är Svedros, Ulf Krister David som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedros, Dag Kurt Roger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

ETABLERA SVERIGE AB har 556394-1193 som sitt organisationsnummer.