City Catering i Rimbo Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter City Catering i Rimbo Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar City Catering i Rimbo Aktiebolag i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

City Catering i Rimbo Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-04-17 så har City Catering i Rimbo Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är City Catering i Rimbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med City Catering i Rimbo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rånäs Sjukhem, 762 96, Rånäs. Vi ni istället prata med City Catering i Rimbo Aktiebolag så kan ni göra det på 0175-61290.

Bolaget skall bedriva catering- och restaurangverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wemhöner, Alexander Sture som är född 1974 och har titeln VD, Wemhöner, Alexander Sture som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Andreas Johan Edvin som är född 1973 och har titeln Suppleant, Wemhöner, Mark Erich Anders som är född 1979 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

City Catering i Rimbo Aktiebolag har 556393-7167 som sitt organisationsnummer.