Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra sågning av trävaror samt bedriva försäljning av byggmaterial och fast bränslen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1990-02-08 så skapades Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556387-1911 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-260761 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mobila Sågverket i Roslagen Aktiebolag är Elfsberg, Anders Per Gerhard som är född 1955 och har titeln VD, Elfsberg, Anders Per Gerhard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Per David som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .