Linussons Måleri & Golv Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet, golvläggning, golvslipning och försäljning av färg, tapeter, mattor och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linussons Måleri & Golv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Linussons Måleri & Golv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1989-12-14 så skapades Linussons Måleri & Golv Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Linussons Måleri & Golv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Linussons Måleri & Golv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556381-0661 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Linussons Måleri & Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Linussons Måleri & Golv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-224004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Linusson, Jan-Åke Gustav -Linusson, Maj Annika Christina -Linusson, Nils Björn Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linussons Måleri & Golv Aktiebolag är Linusson, Jan-Åke Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Linusson, Nils Björn Åke som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Linusson, Maj Annika Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jansson, Ingemar Nils-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, .