Mitt i Prick i Norrtälje AB

Stockholms län

Information

Mitt i Prick i Norrtälje AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Mitt i Prick i Norrtälje AB finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mitt i Prick i Norrtälje AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mitt i Prick i Norrtälje AB har haft sedan 1994-01-01. Mitt i Prick i Norrtälje AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mitt i Prick i Norrtälje AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Himmelsbacken 40, 761 92, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3371577.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mitt i Prick i Norrtälje AB Privat, ej börsnoterat.

Mitt i Prick i Norrtälje AB har idag 556379-8221 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Mitt i Prick i Norrtälje AB

Föremålet för bolagets verksamhet är uppförande av hus samt anläggning av trädgård och därmed förenlig verksamhet.

I Mitt i Prick i Norrtälje AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultberg, Johan Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hultberg, Helena Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Enz, Klas Helmut som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .