BOETT Aktiebolag

Stockholms län

Information

BOETT Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrtälje. I BOETT Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundberg, Ingrid Lisbeth Margareta som är född 1948 och har titeln VD, Sundberg, Ingrid Lisbeth Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Bo Lennart som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svenander, Johnny Sten Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BOETT Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BOETT Aktiebolag på telefon 0175-20115.

Bolaget ska bedriva tillverkning, försäljning och konsulttjänster inom konfektionsbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget driva tillverkning, försäljning och konsulttjänster inom snickeri- och inredningsbranschen, förvalta fast och lös egendom företrädesvis aktier och andra värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är BOETT Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BOETT Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BOETT Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BOETT Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BOETT Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Sundberg, Bo Lennart -Sundberg, Ingrid Lisbeth Margareta

BOETT Aktiebolag har 556378-7174 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.