NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-08-28 så har NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vinterg. 5, 761 50, Norrtälje. Vi ni istället prata med NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag så kan ni göra det på 0176-10800.

Bolaget skall inrätta och bedriva beställningscentral, teckna avtal om och bedriva transporter med lättare fordon vad avser person-, gods- och budbefordran, marknadsföra beställnings- centralen och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Grantelius, John Mickael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Johan Åke Harald som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Kenth Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Sven Johan Kurt som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Österman, Jan Kjell Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eriksson, Johan Åke Harald -Grantelius, John Mickael -Österman, Jan Kjell Åke .

NORRTÄLJE TAXI Aktiebolag har 556367-3226 som sitt organisationsnummer.