Kalle Nordlund Bygg AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kalle Nordlund Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Kalle Nordlund Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1989-06-13 så skapades Kalle Nordlund Bygg AB och verksamheten är har F-skattsedel Kalle Nordlund Bygg AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kalle Nordlund Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556363-2693 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrtälje.

Just nu är Kalle Nordlund Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kalle Nordlund Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 0176-261438 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kalle Nordlund Bygg AB är Nordlund, Karl Ralf som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Eva Lillemor som är född 1947 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .