NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag

Stockholms län

Information

556361-9443 är organisationsnummer för verksamheten NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag finns i.

NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7469149 eller genom brev på följande adress:
Hökärrsv. 109, 141 91, Huddinge

Bolaget skall bedriva industriell sprutlackering, montagearbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NORRTÄLJE INDUSTRILACKERING Aktiebolag och det är Rosén, Jan Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosén, Jan Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, John Arne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,