Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindstedt, Sören Rune Christian som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Jan-Erik Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag på telefon 070-8171011.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Christian Lindstedt Åkeri Aktiebolag har 556357-3517 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.