Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag är ett företag som finns i Norrtälje. I Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Österholm, Curt Folke Edvard som är född 1951 och har titeln Likvidator, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag på telefon 070-8250024.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, tillverkning och försäljning inom el, tele- och bildkommunikation samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Mikael Månström Project Assistance Aktiebolag har 556340-9738 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.