H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag ska trivas.

H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva service av mät- och reglerutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-20777.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag är Samuelsson, Hans Olov Göte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Bengt Johan Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Mikael Börje som är född 1973 och har titeln Suppleant, Henningsson, Hans Dorel Benny som är född 1947 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Henningssons Revisionsbyrå i Norrtälje AB som är född och har titeln Revisor.

H.S. Mät & Reglerservice Aktiebolag har 556340-1685 som sitt organisationsnummer.