Singö Land och Sjö Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Singö Land och Sjö Entreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Singö Land och Sjö Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Singö Land och Sjö Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Singö Land och Sjö Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Singö Land och Sjö Entreprenad AB ska trivas.

Singö Land och Sjö Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mark- och byggarbeten, sjötransporter, skogs- och trädgårdsarbeten, fastighetsförvaltning, hälso- och friskvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Singö Land och Sjö Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Singö Land och Sjö Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Singö Land och Sjö Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-50745.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Singö Land och Sjö Entreprenad AB är Söderman, Camilla Siv Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Per Olof Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .

Singö Land och Sjö Entreprenad AB har 556339-1001 som sitt organisationsnummer.