M&M Equipageservice AB

Stockholms län

Information

M&M Equipageservice AB är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som M&M Equipageservice AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M&M Equipageservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

M&M Equipageservice AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-08-12. Men sedan 1989-01-01 så har M&M Equipageservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Anderssvedja 5849 B, 761 75, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M&M Equipageservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5033274.

Norrtälje arbetar för att bolag som M&M Equipageservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M&M Equipageservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva motorverkstadsrörelse, bedriva friskvård för häst samt in- och tillridning av hästar, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M&M Equipageservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M&M Equipageservice AB och det är följande personer, Annerbäck, Ingrid Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Annerbäck, Jan Mikael Herman som är född 1968 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M&M Equipageservice AB är 556329-9295.