Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerblom, Torgny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlind, Nina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Åkerberg, Bo Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag på telefon 08-52038064.

Bolaget skall bedriva köp och försälja fisk- och fiskrelaterade produkter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norrtälje Fiskförädling Aktiebolag har 556327-4207 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.