Bertil Fix Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bertil Fix Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Bertil Fix Aktiebolag finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bertil Fix Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bertil Fix Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bertil Fix Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bertil Fix Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Billborgsg. 14, 761 30, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-15600.

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bertil Fix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bertil Fix Aktiebolag har idag 556323-7014 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bertil Fix Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av vitvaror, kökssnickerier, små elapparater, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bertil Fix Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fix, Bertel Algot som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Fix, Jan Peter Bertel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fix, Kjell Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgersen, Lars Håkon som är född 1947 och har titeln Revisor, .