Pelle Lundstedts Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter Pelle Lundstedts Service Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Pelle Lundstedts Service Aktiebolag i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Pelle Lundstedts Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-11-04 så har Pelle Lundstedts Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Pelle Lundstedts Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Pelle Lundstedts Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundåsv. 2, 763 30, Hallstavik. Vi ni istället prata med Pelle Lundstedts Service Aktiebolag så kan ni göra det på 0175-22577.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av trädgårds- och skogsmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundstedt, Per-Olov Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundstedt, Gunilla Irene som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ehrman, Roger Andreas som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Lundstedt, Gunilla Irene -Lundstedt, Per-Olov Anders .

Pelle Lundstedts Service Aktiebolag har 556310-9064 som sitt organisationsnummer.