Cogson Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Cogson Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cogson Consulting AB är ett av dem. Statusen för Cogson Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Cogson Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cogson Consulting AB ska trivas.

Cogson Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom data och ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cogson Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Cogson Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Cogson Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4156686.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Cogson Consulting AB är Andersson, Inga-Lill Wictoria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Conny Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .

Cogson Consulting AB har 556301-3035 som sitt organisationsnummer.