Ravent Aktiebolag

Stockholms län

Information

556297-4278 är organisationsnummer för verksamheten Ravent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ravent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Ravent Aktiebolag finns i.

Ravent Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ravent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Ravent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ravent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ravent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0175-62125 eller genom brev på följande adress:
Nibble 1, 762 93, Rimbo

Bolaget skall bedriva tillverkning och montering av ventilationskanaler, lackering av karosserier, utföra andra plåtarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ravent Aktiebolag och det är Andersson, Pär Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Göran Vilhelm som är född 1937 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor,