Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning, import och export inom VVS och därmed förenlig verksamhet samt handel, leasing, import och export av fordon och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1986-07-23 så skapades Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556280-4574 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrtälje.

Just nu är Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-223040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rörbolaget i Norrtälje Aktiebolag är Karlsson, Per Ingemar som är född 1952 och har titeln VD, Karlsson, Per Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berit Barbro Carina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Jansson, Ingemar Nils-Ove som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, .