Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio)

Stockholms län

Information

Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-12-02. Men sedan 1984-01-01 så har Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Estunav. 18, 761 50, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-10120.

Norrtälje arbetar för att företag som Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall driva möbelhandel och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) och det är följande personer, Edberg, Signild Maria Elisabet som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Ulf som är född 1944 och har titeln Suppleant, Engström Roxendal, Sven Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Edsbergs Möbler Aktiebolag (Mio) är 556235-1758.