Fred Bergqvist AB

Stockholms län

Information

Fred Bergqvist AB är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Fred Bergqvist AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fred Bergqvist AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fred Bergqvist AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-06-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Pl 2030, 760 15, Gräddö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fred Bergqvist AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Norrtälje arbetar för att företag som Fred Bergqvist AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fred Bergqvist AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall ha konsulterande verksamhet, rederiverksamhet, marknadsföring samt köp och försäljning av datorutrustning, kontorsutrustning, fartygselektronik, fiskeutrustning, färsk, kyld samt fryst fisk och fiskprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet samt bedriva fiske.

Firmatecknare för Fred Bergqvist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fred Bergqvist AB och det är följande personer, Bergqvist, Fred William som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Ingrid Louise som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fred Bergqvist AB är 556228-3670.