Norrtälje Quality Wear Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter Norrtälje Quality Wear Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Norrtälje Quality Wear Aktiebolag i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1983-04-18 så har Norrtälje Quality Wear Aktiebolag varit registrerat. Idag är Norrtälje Quality Wear Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Norrtälje Quality Wear Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Norrtälje Quality Wear Aktiebolag så kan ni göra det på 0176-12200.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Karl Tage Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråle, Eva Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Norrtälje Quality Wear Aktiebolag har 556227-8027 som sitt organisationsnummer.