N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

556220-3074 är organisationsnummer för verksamheten N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag finns i.

N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-09-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elvaeus, Gunborg Ingegerd -Elvaeus, Nils Örjan Wilhelm

Vill ni komma i kontakt med N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0175-23455 eller genom brev på följande adress:
Sättra 1834, 763 91, Hallstavik

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, oljor samt kioskvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med N. Elvaéus Bensin & Service Aktiebolag och det är Elvaeus, Gunborg Ingegerd som är född 1921 och har titeln Extern firmatecknare, Elvaeus, Nils Örjan Wilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvaeus, Hans Ola Sigvard som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lundén, Sven Erik Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Mjörnrevision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,