Avonova Hälsa Roslagen AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Avonova Hälsa Roslagen AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Avonova Hälsa Roslagen AB är ett av dem. Statusen för Avonova Hälsa Roslagen AB är att Bolaget är aktivt.

Avonova Hälsa Roslagen AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-07-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som Avonova Hälsa Roslagen AB ska trivas.

I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva företagshälsovård och arbetsmiljörelaterad hälso- och sjukvård och därmed förenlig verksamhet till företag inom såväl det privata som offentliga området.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Avonova Hälsa Roslagen AB inte är momsregistrerat.

Idag är Avonova Hälsa Roslagen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Avonova Hälsa Roslagen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Avonova Hälsa Roslagen AB är Martinsson, Maria Elisabeth som är född 1969 och har titeln VD, Martinsson, Maria Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Kenneth Nils Torbjörn som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ral Ingvarson, Camilla Elsa Ingegerd som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Avonova Hälsa Roslagen AB har 556219-0677 som sitt organisationsnummer.