Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra mätningar med termovisionskamera och driva utbildning gällande applikationer inom termografi ävensom utveckla och försälja termovisionsutrustning samt tillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1981-06-22 så skapades Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556210-6236 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0176-57777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Termografi - Kontroll Dick Hellström Aktiebolag är Hellström, Dick Karl som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Birgitta Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor, .