Leif Falk Aktiebolag

Stockholms län

Information

Leif Falk Aktiebolag är ett företag som finns i Norrtälje. I Leif Falk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöström, Björn Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöström, Claes Robert som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Ulla Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Falk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Falk Aktiebolag på telefon 08-51292323.

Bolaget skall bedriva träning och handel med hästar samt inneha hästar för tävlingsbruk och avel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leif Falk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leif Falk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Leif Falk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leif Falk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Falk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Leif Falk Aktiebolag har 556200-6444 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.