Grinden Service Center Aktiebolag

Stockholms län

Information

Grinden Service Center Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Grinden Service Center Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grinden Service Center Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Grinden Service Center Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1974-04-29. Men sedan 1974-01-01 så har Grinden Service Center Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Klöverg. 2, 761 61, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grinden Service Center Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6593555.

Norrtälje arbetar för att bolag som Grinden Service Center Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grinden Service Center Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva gatukök, barservering, närbutik samt övrig kioskförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grinden Service Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kontiainen, Sulo Antero -Åkerström, Kerstin Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grinden Service Center Aktiebolag och det är följande personer, Kontiainen, Sulo Antero som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström, Kerstin Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grinden Service Center Aktiebolag är 556187-2846.